Νέα δημοσκόπηση για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές παρουσιάζει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ως το πρώτο φαβορία την κατάληψη της 6ης έδρας στην ερχόμενη Ευρωβουλή. Η δημοσκόπηση την οποία παρουσίασε το Reporter είχε δείγμα 1200 άτομα.

Στο κρίσιμο ερώτημα για τα ποσοστά των κομμάτων το ΕΛΑΜ εμφανίζεται με ένα ποσοστό 5% χωρίς αναγωγή. Το επόμενο κόμμα εμφανίζεται 1% κάτω από το Κίνημά μας κάτι που σε απόλυτους αριθμούς μεταφράζεται σε κάποιες χιλιάδες ψήφους.

Βάση των πιο πάνω δύο έδρες εξασφαλίζει ο ΔΗΣΥ, δύο το ΑΚΕΛ, μία έδρα το ΔΗΚΟ και μία έδρα το Ε.ΛΑ.Μ.

Οι δημοσκοπήσεις το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζουν αυτό που είναι ολοφάνερο έξω στον λαό, που καθημερινά αγκαλιάζει όλο και περισσότερο το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αφού έχει αποδείξει ότι είναι η φωνή της αλήθειας, η μοναδική Εθνική φωνή και η δύναμη που στηρίζει τον λαό με κάθε τρόπο, σε κάθε δυσκολία αντιμετωπίζει.

Παρ’ όλα αυτά,  η καλύτερη δημοσκόπηση είναι η 26η Μαΐου και το αποτέλεσμα της κάλπης. Ο εφησυχασμός δεν είναι μέρος του λεξιλογίου μας, αφού μέχρι εκείνη την ώρα χρειάζεται σκληρός αγώνας.

Αγώνας όχι για έδρα, ούτε για καρέκλα βολέματος, αλλά αγώνας για να αποκτήσει επιτέλους η Κύπρος Ευρωβουλευτή και να ακουστεί επιτέλους μια αληθινά πατριωτική φωνή στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η Ευρώπη αλλάζει και η Κύπρος μαζί …

Μπροστά στον πιο αδυσώπητο πόλεμο που δέχεται η Πατρίδα μας, οφειλούμε να σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια τους και να δώσουμε το μεγάλο αγώνα για μία Ευρώπη των Εθνών, πραγματικό σύμμαχο της Κύπρου και του Ελληνισμού.