Ενοχλήθηκε η νεολαία του ΑΚΕΛ από την απεικόνιση της Ελληνικής σημαίας με την Κύπρο μέσα σε σχολείο της Λάρνακας. Όπως φαίνεται, Πατριώτες μαθητές θέλοντας να τιμήσουν τις εθνικές μας καταβολές, ζωγράφισαν σε τοίχο του σχολείου τους τη σημαία, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από την ΕΔΟΝ.

Μάλιστα, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, χαρακτηρίζοντας τη σημαία ως “σήμα κατατεθέν του νεοναζιστικού μορφώματος ΕΛΑΜ και άλλων νεοφασιστικών, εθνικιστικών οργανώσεων”. Χαιρόμαστε που η ΕΔΟΝ αντιλαμβάνεται το Κίνημά μας ως τη δύναμη που υπερασπίζεται σήμερα την ελληνικότητα της Πατρίδας μας, αλλά να τους ενημερώσουμε πως τα εθνικά μας σύμβολα δεν περιορίζονται σε κομματικά στεγανά.

Τα εθνικά μας σύμβολα έχουν θέσεις στα σχολεία και θα συνεχίσουν να έχουν, αφού η Πολιτεία οφείλει να μπολιάσει με τα εθνικά ιδανικά τους νέους μας και να σταματήσει την άθλια παγκοσμιοποιητική πολιτική που θέλει να μετατρέψει τους λαούς σε κοσμοπολίτες χωρίς εθνική ταυτότητα.

Εμείς από την πλευρά μας συγχαίρουμε τους Πατριώτες μαθητές που δείχνουν το δρόμο της αγωνιστικότητας και του αληθινού πατριωτισμού. Στεκόμαστε στο πλευρό τους και ευελπιστούμε πως η Πολιτεία δεν θα λειτουργήσει τιμωρητικά εναντίον τους, την ίδια ώρα που συμβαίνουν πραγματικά αίσχη στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του τόπου μας.