Κατόπιν συνάντησης που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, ανακοινώνεται η υποψηφιότητα στην Επαρχία Λάρνακας, του Δημοτικού Συμβούλου Λάρνακας και Αναπληρωτή Εκπρόσωπου Τύπου του ΕΛΑΜ, Σωτήρη Ιωάννου. Ο Σωτήρης Ιωάννου βρίσκεται από νεαρή ηλικία στις τάξεις της Παράταξής μας και συνέβαλε με την ενεργή του δράση στην άνοδο του ΕΛΑΜ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Σωτήρης Ιωάννου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1995. Φοίτησε στα μαθητικά του χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου, στο Γυμνάσιο Δροσιάς και στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της φοιτησής του στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου εκλέγηκε Πρόεδρος του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου.

Το 2013 εντάχθηκε στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς και υπηρέτησε στην 27η Επιλαρχία Μέσων Αρμάτων στο Κόρνο με το βαθμό του Λοχία και ειδικότητα του Πυροβολητή/Ασυρματιστή του ρωσικού άρματος T-80.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και αποφοίτησε το 2019.

Από τα μαθητικά του χρόνια έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα Εθνικά και Κοινωνικά ζητήματα και εντάχθηκε στο ΕΛΑΜ το 2010. Στο Εθνικιστικό Κίνημα διετέλεσε Πρόεδρος του Μετώπου Νεολαίας, ενώ σημέρα είναι Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2016 εκλέγηκε Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας.

Έχει προχωρήσει στην έκδοση δύο μυθιστορημάτων, “Στη Γη των Ονείρων” αναφορικά με τον αγώνα της ΕΟΚΑ και «Αναίμακτος Αττίλας» στο οποίο πραγματεύεται η επόμενη ημέρα λύσης του Κυπριακού στη βάση της ΔΔΟ.