Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέρχεται στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές με πλήρες ψηφοδέλτιο, αποτελούμενο από ανθρώπους έντιμους, πατριώτες, προερχόμενοι μέσα από την ίδια την κοινωνία, που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος.

Διεκδικούμε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουμε μέσα από τη νέα Βουλή να συνεχίσουμε το σοβαρό έργο το οποίο ήδη επιτελούμε εδώ και πέντε χρόνια.

Θέματα προτεραιότητας για το ΕΛΑΜ είναι το εθνικό ζήτημα, τα ζητήματα των δανείων και των τραπεζών, τα ζητήματα της υγείας, της παιδείας αλλά και φυσικά το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας και αφορά την παράνομη μετανάστευση.

Στις επερχόμενες εκλογές, ένα διεφθαρμένο κομματικό σύστημα που κτίστηκε για δεκαετίες, αντιπαλεύεται με μια πολιτική δύναμη που είναι καθαρότατη. Κανένα σκάνδαλο από αυτά που παρακολουθεί ο κόσμος καθημερινά δεν αφορά το ΕΛΑΜ και δεν υπάρχει εμπλοκή από κανένα στέλεχος της Παράταξής μας.

Είναι κρίσιμες οι εκλογές και η επόμενη μέρα μπορεί να ξημερώσει πολύ διαφορετικά.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία και ειδικά τη νεολαία, να είναι παρούσα γιατί μπορεί να αλλάξει τα πολιτικά δεδομένα όπως τα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Έχουν δικαίωμα και ιερό καθήκον να αποφασίσουν ποιος θα κυβερνά τα επόμενα χρόνια και ποιος θα αποφασίσει για όλα αυτά τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μέσα από τα έδρανα του κοινοβουλίου.

Η δική μας προοπτική, όπως είχαμε θέσει το 2016 στόχο να αποκτήσουμε θεσμικό ρόλο, σήμερα είναι να αποκτήσουμε ρυθμιστικό ρόλο.

Θεωρούμε πως υπάρχουν πλέον οι κατάλληλες προϋποθέσεις και πως η κοινωνία έχει αγκαλιάσει και στηρίξει το ΕΛΑΜ τα τελευταία πέντε χρόνια και θα μας δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

*Δηλώσεις στα ΜΜΕ*