Συνεχής και ραγδαία είναι η άνοδος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ακόμα και χωρίς την ανακοίνωση υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές και χωρίς καν την ουσιώδη ανάμειξη του στην προεδρολογία.

Πιο συγκεκριμένα δημοσκόπηση δείχνει το ΕΛΑΜ με ποσοστό 4% και μάλιστα χωρίς αναγωγή, δηλαδή σχεδόν πενταπλασιάζει τα ποσοστά του σε σχέση με τις περασμένες προεδρικές εκλογές όπου εξασφάλισε 0,88%, αλλά αυξάνει ποσοστά και σε σχέση με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές όπου εξασφάλισε ποσοστό 3,71%.

Αν αναλογιστεί κανείς την συσπείρωση προς τα μεγάλα κόμματα που υπάρχει στις προεδρικές εκλογές, αλλά και την δυσκολία που οδηγεί πολλά κόμματα να μην συμμετέχουν αλλά να στηρίξουν κάποιο υποψήφιο, αφού μόνο ο πρώτος κερδίζει και όλοι οι υπόλοιποι χάνουν, τότε ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την δυναμική που έχει αυτή την στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Στο κεντρικό δελτίο του Σίγμα, ο εκλογολόγος Νάσιος Ορεινός, σημείωσε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εκλογές αφού λαμβάνει ένα σεβαστό ποσοστό, ενώ όπως ανέφερε ενδεικτικά τοποθετήθηκε το όνομα του Προέδρου του Κινήματος, Χ. Χρίστου, αφού δεν έχει εξαγγελθεί επίσημα υποψηφιότητα από το Κίνημα.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο με σταθερά βήματα παρουσιάζει ραγδαία άνοδο, αφού έχει κερδίσει τον λαό με τον καθαρό λόγο του, τις ατόφιες θέσεις του και το έργο που έχει επιτελέσει εντός και εκτός κοινοβουλίου, καθιερώνοντας το στις συνειδήσεις του.

Είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον μας ανήκει…