Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, δημιουργός του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Facebook το οποίο έχει δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σε ομιλία του στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, προσδιόρισε τον κύριο αντίπαλο της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, ο οποίος σύμφωνα με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι ο Εθνικισμός.

Αναλυτικά ο δημιουργός του Facebook είπε πως «Ο αγώνας της εποχής μας θα είναι μεταξύ των δυνάμεων της ελευθερίας, της ανοικτότητας και της παγκόσμιας κοινότητας ενάντια στις δυνάμεις του αυταρχισμού, του απομονωτισμού και του εθνικισμού. Οι δυνάμεις υπέρ της ροής της γνώσης, του εμπορίου και της μετανάστευσης εναντίον εκείνων που θα ήθελαν την επιβράδυνσή τους. Δεν πρόκειται για μια μάχη των εθνών, είναι μια μάχη ιδεών».

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή όταν ο απόλυτος εκπρόσωπος της νέας τάξης πραγμάτων αναγνωρίζει τις Εθνικιστικές δυνάμεις ως τον κύριο αντίπαλο της Παγκοσμιοποίησης και του πολυφυλετισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μηχανισμοί του Facebook, λειτουργώντας στα πλαίσια της «δημοκρατίας» και της «πολυφωνίας», ασκούν διαδικτυακό πόλεμο σε προφίλ και σελίδες με Εθνικιστικό, Πατριωτικό και Θρησκευτικό περιεχόμενο, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο τον Ζάκερμπεργκ αποτελούν κίνδυνο για την παγκοσμιοποίηση.

Με την λογική της φίμωσης των Εθνικιστικών δυνάμεων που διακήρυξε ο Ζάκερμπεργκ «στον αγώνα της εποχής μας», η επίσημη σελίδα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο Facebook πριν από λίγες βδομάδες είχε κλείσει, καθώς διακήρυττε την μοναδική φωνή της Εθνικής Αντίστασης.

Να ενημερώσουμε τον κάθε υπέρμαχο της παγκοσμιοποίησης πως μάταια προσπαθούν να φιμώσουν τους Εθνικιστές ρίχνοντας σελίδες και προφίλ στου Facebook. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας φιμώσει!