Ένας δήθεν κατατρεγμένος «πρόσφυγας» με εμπλοκή σε τρομοκρατικές ενέργειες και διασύνδεση με τρομοκρατικές οργανώσεις στην Μέση Ανατολή, είναι ελεύθερος ανάμεσά μας γιατί η Κυβέρνηση ΔΕΝ μπόρεσε να τον απελάσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επαναλαμβάνει την θέση του ότι μεταναστευτική πολιτική δεν θα εφαρμοστεί στα λόγια και με κούφιες εξαγγελίες της Κυβέρνησης, αλλά με πράξεις και αποφασιστικές ενέργειες, εκ μέρους του κράτους.

Πολλές φορές έχουμε τονίσει την αναγκαιότητα η Κυβέρνηση να υιοθετήσει το πακέτο των προτάσεων που το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έχει καταθέσει στο Προεδρικό, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η απέλαση όλων των παρανόμων μεταναστών και όσων έχουν παρελθόν συνδεδεμένο με τρομοκρατία.

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση συνεχίζει να κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα, με αποτέλεσμα ολόκληρες περιοχές να έχουν περάσει στον έλεγχο συμμοριών αλλοδαπών και την ανασφάλεια να έχει κυριεύσει τους πολίτες αυτού του κράτους, που νιώθουν ξένοι στην ίδια τους την πατρίδα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)