Την ίδια ώρα που η μισή μας Πατρίδα είναι κατεχόμενη και κατέχεται από την Τουρκία, την ίδια ώρα που δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες της Πατρίδας μας έχουν καταφύγει σε Λάρνακα, Πάφο, Λεμεσό, Λευκωσία και ελεύθερη Αμμόχωστο για να σωθούν από τις θηριωδίες των Τούρκων, Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας του ΔΗΣΥ χαρακτήρισε τους κατοίκους της Πάφου ως «τουρκόρατσα» και «τουρκόσπορους» ενώ σε άλλη του ανάρτηση ανέφερε πως «η Πάφος είναι Τουρκία».

Το γεγονός ότι ένας εκλελεγμένος δημοτικός σύμβουλος του κυβερνώντος κόμματος εκφράζει τόσο επικίνδυνες και αισχρές θέσεις αποδεικνύει τόσο το πολιτικό ήθος των πολιτικών μας αντιπάλων όσο και την ιδεολογία που καλλιεργείται σήμερα στο Δημοκρατικό Συναγερμό.

Θεωρούμε πως οι αναφορές αυτές δεν είναι τυχαίες αλλά είναι απότοκο της μετάλλαξης του Δημοκρατικού Συναγερμού από εθνικόφρονα παράταξη σε νεοφιλελεύθερο κόμμα χωρίς πατρίδα και αξιοπρέπεια.

Καλούμε το Δημοκρατικό Συναγερμό να καταδικάσει επίσημα τις αναφορές του Δημοτικού τους Συμβούλου, εάν όντως διαφωνεί με αυτές, και να τον καλέσει σε παραίτηση.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνά η Πατρίδα μας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για Απελευθέρωση της Πατρίδας μας. Για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο η Πάφος, η Κερύνεια, η Αμμόχωστος, η Λάρνακα, η Λεμεσός και η Λευκωσία δεν είναι Τουρκία και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνουν ότι και αν λένε τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Μιχάλης Μιχάηλ
Δημοτικός Σύμβουλος Πάφου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Σωτήρης Ιωάννου
Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)