Ο πρώτος στόχος, που ήταν να καταρτιστεί ένα ψηφοδέλτιο το οποίο να εκφράζει τη φυσιογνωμία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), περιλαμβάνοντας νέα πρόσωπα και νέους ανθρώπους, καθαρούς και έντιμους, που αντιλαμβάνονται τις κοινωνικές πραγματικότητες, τις Εθνικές μας ανησυχίες και τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη, έχει επιτευχθεί.

Μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις και διαδικασίες των συλλογικών μας οργάνων, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επίσημα το ψηφοδέλτιό του Κινήματός μας.

Οι υποψήφιοι παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά:
1) Βασιλείου Μάριος – Αντιπρόεδρος Ε.ΛΑ.Μ.
2) Γεάδη Γεάδης – Εκπρόσωπος Τύπου Ε.ΛΑ.Μ.
3) Ιεροδιακόνου Μαρία – Αυτοεργοδοτούμενη
4) Νικολάου Γιώργος (Όσκαρ) – Ιδιωτικός Υπάλληλος
5) Σολομωνίδης Γεώργιος – Επιχειρηματίας
6) Τοφινής Παναγιώτης – Ακαδημαϊκός Καθηγητής

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) σε αυτές τις Ευρωπαϊκές Εκλογές, αναδεικνύει την ανάγκη να αγωνιστεί μέσα από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου για την υπεράσπιση της πατρίδας και του λαού μας, που πλήττονται από τις πολιτικές λιτότητας και του ασφυκτικού οικονομικού ελέγχου, που επιβάλλουν οι Ευρωπαϊκές παρεμβάσεις στις Εθνικές Νομοθεσίες.

Ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης σήμερα αλλάζει, τα Εθνικιστικά – Πατριωτικά Κινήματα σημειώνουν ραγδαία άνοδο, οι Λαοί της Ευρώπης, απογοητευμένοι πλέον από το παλαιοκομματικό πολιτικό σύστημα, στρέφονται μαζικά προς τις νέες πολιτικές δυνάμεις, αναζητώντας ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Μέσα σε αυτές τις μεγάλες μεταβολές που σημειώνονται, η Κύπρος καλείται να κάνει τη δική της αλλαγή, που αποτελεί για εμάς τον επόμενο στόχο, εκλέγοντας Εθνικιστή Ευρωβουλευτή.

Επειδή η ανοδική πορεία που καταγράφει το Κίνημά μας ενοχλεί τα συστημικά κόμματα της διαπλοκής, της μίζας, της διαφθοράς και της ασυδοσίας, όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές θα χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, επιστρατεύοντας πληρωμένους κονδυλοφόρους για να ρίξουν λάσπη και να συκοφαντήσουν το ΕΛΑΜ.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι στον ανήθικο πόλεμο που δεχόμαστε καθημερινά δεν θα απαντήσουμε με λάσπη, αλλά έντιμα, καθαρά και αληθινά όπως καθορίζουν οι αρχές και οι αξίες μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)