Κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) έδωσε ακόμη μια εκλογική μάχη με απόλυτη επιτυχία, καθώς κατάφερε να είναι το μοναδικό κόμμα για ακόμα μια φορά που παρουσιάσε αύξηση εξασφαλίζοντας ποσοστό 6,22%, αυξάνοντας τα εκλογικά του ποσοστά καθώς και τον απόλυτο αριθμό ψήφων από τις Δημοτικές εκλογές του 2016, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που το Κίνημά μας συμμετείχε σε εκλογική διαδικασία για ανάδειξη Δημάρχου.

Η υποψηφιότητα του κ. Λίνου Παπαγιάννη για την Δημαρχία Αμμοχώστου, που ήταν ο νεαρότερος υποψήφιος, είχε ως στόχο να δώσει μια διαφορετική επιλογή.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δικαίωσε την απόφαση μας, αφού έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι και οι Αμμοχωστιανοί αγκαλιάζουν καθημερινά τις θέσεις του Κινήματός μας, ενώ ταυτόχρονα καταδεικνύει ότι στην Κύπρο υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται στις ενδοτικές πολιτικές της υποχωρητικότητας, ζητώντας πραγματική απελευθέρωση.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επί τη ευκαιρία θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους δεν συμβιβάστηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Επιπλέον, διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα του, συμπαραστάτης στη δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, δίπλα στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δίνοντας μια διαφορετική και ξεκάθαρη επιλογή στα Εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, απέναντι στο κομματικό κατεστημένο.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)