Όπως τονίσαμε μέσω δεκάδων δελτίων τύπου του κινήματος μας, που δυστυχώς δεν προβάλλονται από τα ΜΜΕ, η παιδεία μετά από εντολές των διεθνών εξουσιαστών βρίσκεται στο ειδώλιο. Στόχος τους να χτυπήσουν με κάθε μέσο και τρόπο την μόρφωση της νεολαίας, το πιο σημαντικό κομμάτι ενός έθνους, εισχωρώντας κατά αυτό τον τρόπο βαθειά στις συνειδήσεις της νεολαίας με απώτερο σκοπό να μετατρέψουν τους αυριανούς πολίτες όπως αυτοί ονειρεύονται, χωρίς αξίες, ιδανικά, πίστη και την απαραίτητη μόρφωση. Έτσι αδύναμοι πλέον οι αυριανοί πολίτες θα υποταχτούν πιο εύκολα στις εντολές τους.

Η κυβέρνηση της ανάπτυξης και της ευημερίας του Νίκου Ανα(ν)στασιάδη θέσπισε νέα επαίσχυντη νομοθεσία με την οποία καλούνται οι μαθητές της δημόσιας και κατεστραμμένης πλέον εκπαίδευσης να πληρώσουν κόμιστρα μεταφοράς τους για τις διαδρομές των λεωφορείων ύψους 15 Ευρώ μηνιαίως.

Για ακόμα μια φορά θα έπρεπε να εκτελέσουν πιστά τις εντολές που του δόθηκαν οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων, πολιτικάντηδες μας.

Δυστυχώς η πατρίδα μας βρίσκεται υπό μια νέα κατοχή, αφού πλέον ο λαός δεν εξουσιάζει, αλλά τα διεθνή κεφάλαια, τα οποία φυσικά και δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον του λαού μας.

Το Μέτωπο Νεολαίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) καταδικάζει απερίφραστα την επιβολή κομίστρων στους μαθητές.

Παράλληλα όμως θα θέλαμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα, παραθέτοντας την δική μας πρόταση. Η μειοδοτική κυβέρνηση του ΥΠΕΡπατριωτικού ΔΗΣΥ, μαζί με τους συγκυβερνώντες του ΔΗΚΟ και του ΕΥΡΩΚΟ, να σταματήσουν άμεσα τα επιδόματα προς τους αλλοδαπούς, τα οποία όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αναφέραμε στην ιστοσελίδα μας, – www.elam.com.cy– όχι μόνο εγκρίθηκαν αρχές του Δεκέμβρη ΑΛΛΑ δόθηκε και κατ’ επείγουσα εντολή όπως δοθούν και χριστουγεννιάτικα επιδόματα μέχρι τις 23/12/13

Αν υπάρχει πρόβλημα ας αποκοπούν από τα επιδόματα των αλλοδαπών, ή αν συνεχίσουν κανονικά τότε μας κοροϊδεύετε για πολλοστή φορά.

Αφήστε την χλιδή και την καλοπέραση επαγγελματίες λαοπλάνοι και βγείτε στους δρόμους δίπλα στους μαθητές που πένονται, που όχι μόνο δεν έχουν να πληρώσουν τα κόμιστρα των λεωφορείων ΑΛΛΑ δυσκολεύονται ακόμα και να πάρουν φαγητό.

Για πολλοστή φορά κρίνεστε κατώτεροι των περιστάσεων, όπως και οι προκάτοχοι σας.

Μέτωπο Νεολαίας

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)