Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα ήθελε να καταδικάσει μετά βδελυγμίας την ενέργεια των γνωστών – άγνωστων, των οποίων όλοι γνωρίζουμε την πολιτική τους κατεύθυνση και την κομματική τους ταυτότητα.

Δυστυχώς αυτά είναι απότοκα έλλειψης μιας σωστής Εθνικοκεντρικής παιδείας, τα οποία μεταφράζονται ως μελανά στίγματα στην κοινωνία και στον πολιτισμό μας.

Η ουσία δεν είναι να βγουν δακρύβρεχτες ανακοινώσεις από όλα τα πολιτικά κόμματα, αλλά τουλάχιστον να αποτελέσει την απαρχή για να δομηθεί σωστά η κοινωνία, πάνω σε νέα θεμέλια, αξίες και ιδανικά τα οποία κατακρεούργησαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις στον βωμό των προσωπικών τους συμφερόντων. Σε ένα Εθνικό Κράτος, όπως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η παιδεία θα ήταν εξέχουσας σημασία για να δομηθεί διά μέσω αυτής μια νέα κοινωνία όπως οι Έλληνες Εθνικιστές οραματίζονται.

Επί τη ευκαιρία καλούμε τα αρμόδια σώματα και τους αξιωματούχους, να «ξεθάψουν» την υπόθεση Μαρί, ούτως ώστε να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι παραδειγματικά, για ένα έγκλημα το οποίο όπως πολλά άλλα σκάνδαλα θάφτηκε με την ενοχή και «σύμφωνο γνώμη» όλων των κ(υ)νοβουλευτικών κομμάτων. Είναι καιρός η κυβέρνηση των λαοπλάνων του ΔΗΣΥ να αφήσει τα λόγια και τις φρούδες υποσχέσεις, που έταζε προεκλογικά με σκοπό την ψηφοθηρία, σε φίλους, συγγενείς και στον λαό, ότι θα υπάρξει κάθαρση και τιμωρία των ενόχων.

Η ανοχή και η συγκάλυψη των πολιτικών μεταξύ τους δεν θα εκλείψει όσο την Κύπρο θα διοικεί η σάπια κομματοκρατία που διέλυσε την χώρα μας. Καμιά τιμωρία δεν πρόκειται δυστυχώς να υπάρξει όσο διαιωνίζεται το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο που είναι βασισμένο σε ένα παλιό ρητό «Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». 

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)