Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χθεσινοβραδινή προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του ΕΛΑΜ και υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου στη Λεμεσό.

Ο χώρος του Θεάτρου του Λανιτείου ήταν κατάμεστος και πολλοί συναγωνιστές ήταν όρθιοι αφού δεν έφτασαν οι θέσεις, ενώ άλλοι τόσοι βρίσκονταν στην είσοδο του χώρου για να παρακολουθήσουν την ομιλία του και να εκδηλώσουν με την παρουσία τους την στήριξη τους προς τον υποψήφιο μας.

Η Λεμεσός έστειλε μήνυμα νίκης και αγώνα. Ο Χρίστος Χρίστου καταχειροκροτήθηκε και όλοι οι παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς το πρόσωπο και την υποψηφιότητα του.

Το ΕΛΑΜ πρέπει να βγει ενισχυμένο στις 5 Φεβρουαρίου, τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο Χρίστος Χρίστου, αφού αποτελεί το μοναδικό τροχοπέδη στις επεκτατικές αξιώσεις της κατοχικής Τουρκίας που επιβουλεύεται και την άλλη μισή Κύπρο, όπως και στις σύγχρονες «αντιλήψεις» και προσπάθειες από κόμματα και άλλα οργανωμένα σύνολα για κατάργηση του θεσμού της οικογένειας και της θρησκείας μας.

Το δε μεταναστευτικό, επανέλαβε, αποτελεί τον τρίτο Αττίλα, η Κύπρος απειλείται, οι παράνομοι μετανάστες ξεπέρασαν το 6% του πληθυσμού της Πατρίδας μας και απολαμβάνουν επιδόματα σε βάρος του Κύπριου φορολογούμενου, την ίδια ώρα που χιλιάδες συμπατριώτες μας ταλαιπωρούνται ή ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Ο Πρόεδρος μας ανέλυσε το πολιτικό του πρόγραμμα και σε άλλα θέματα όπως το όραμα του στην Παιδεία, την υγεία, το κράτος πρόνοιας και την ανάγκη να μειωθεί το κόστος ζωής, την ακρίβεια γενικότερα, τις τράπεζες που ταλαιπωρούν χιλιάδες δανειολήπτες και πολλά άλλα.

Απόσπασμα ομιλίας Χρίστου Χρίστου:

Τον Χρίστο Χρίστου προλόγισαν:

Ο συναγωνιστής Πόλυς Ανωγυριάτης Επαρχιακός ΕΛΑΜ Λεμεσού, που διοργάνωσε με την υπόλοιπη Επαρχιακή και το Οργανωτικό του κόμματος την συγκέντρωση, δίνοντας το μήνυμα πως η Λεμεσός ψηφίζει τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ με όλες της τις δυνάμεις στις επερχόμενες Προεδρικές.

Η επικεφαλής του Μετώπου Γυναικών Λεμεσού Γεωργία Ηρακλέους η οποία αναφέρθηκε στην πολιτική του Χρίστου Χρίστου για ίση μεταχείριση των γυναικών και πως κι’ αυτές με την σειρά τους θα δώσουν τον δικό τους αγώνα.

Εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας ο συναγωνιστής Πέτρος Αυγουστή που υπενθύμισε πως το ΕΛΑΜ στήθηκε από νέους ανθρώπους και πως αποτελεί την μόνη επιλογή και φωνή για την νέα γενιά και την επιβίωση της.

Ο εκ των Αντιπροέδρων της Παράταξης μας Βαγγέλης Τσαγγαρίδης ο οποίος υπογράμμισε τον ακέραιο χαρακτήρα, την εντιμότητα και τις ικανότητες του Χρίστου Χρίστου,

και ο βουλευτής Αμμοχώστου του ΕΛΑΜ, εκ μέρους του εκλογικού επιτελείου του Χρίστου Χρίστου, Λίνος Παπαγιάννης, που τόνισε πως η ψήφος προς το ΕΛΑΜ και τον Χρίστο Χρίστου, αποτελεί μονόδρομο αφού όλοι οι υπόλοιποι ανήκουν στο διεφθαρμένο σύστημα του παλαιοκομματισμού που κατάστρεψαν τον τόπο με τις Εθνικομειωτικές πολιτικές και φιλοσοφίες τους.

Την προεκλογική συγκέντρωση παρουσίασε και συντόνισε ο συναγωνιστής και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΕΛΑΜ Δημήτρης Σούγλης.

Η εκδήλωση μας ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό μας Ύμνο.