Το Μέτωπο Νεολαίας καταγγέλλει την νέα αισχρή και απαράδεκτη τοποθέτηση του επίκουρου καθηγητή ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που για άλλη μια φορά δείχνει τη προσωπική και κομματική του εμπάθεια με την Περήφανη Ελληνική Νεολαία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Ο πρώην υποψήφιος του ΑΚΕΛ, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσα “guts” διαθέτει (κατά την δική του έκφραση), στοχοποιεί την νεολαία της πατρίδας μας, που ανήμερα της μαύρης επετείου καταδίκης του ψευδοκράτους βρισκόταν στα οδοφράγματα και διαδήλωνε ενάντια στη κατοχή της πατρίδας μας, εκφράζοντας μάλιστα με αισχρό τρόπο την ικανοποίησή του αν επέστρεφαν δολοφονημένα τα μέλη του κινήματος μας, μέσα σε “κασιούες”, από τα κατεχόμενα.

Στον κ. Σταυρινίδη, που παλαιότερα είχε πει ότι «θα “κόβει” φοιτητές που στηρίζουν το ΕΛΑΜ για τις πεποιθήσεις τους, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στο μάθημα», έχουμε να πούμε ότι για εμάς περιποιεί ιδιαίτερη τιμή που μια συμβολική αντικατοχική ενέργειά μας, έχει προκαλέσει τόσο έντονες αντιδράσεις από τους εισβολείς, τους ληστές και τους σφετεριστές της πατρίδας μας, αλλά και από τους εδώ εκφραστές τους.

Καλούμε δημόσια, την πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κύπρου να λάβει τα απαραίτητα πειθαρχικά μέτρα απέναντι στον εν λόγω καθηγητή, ο οποίος για πολλοστή φορά εκφράζει δημόσια το μίσος και την προσωπική του εμπάθεια κατά μιας σημαντικής μερίδας των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας.

Μέτωπο Νεολαίας
Πανεπιστημίου Κύπρου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)