Η ΕΟ Λάρνακας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου διοργάνωσε χθες βράδυ στα Επαρχιακά Γραφεία ομιλία με θέμα “Λαθρομετανάστευση – Κυπριακό: Κίνδυνοι και συνέπειες για τον Ελληνισμό” και με κεντρικό ομιλητή τον Συνταγματάρχη ε.α. Άντη Λοΐζου.

Πρώτος στο βήμα βρέθηκε ο Επαρχιακός Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στα θέματα της ομιλίας και παρουσίασε τον κεντρικό ομιλητή.

Εν συνεχεία, ο Συνταγματάρχης ε.α. Άντης Λοΐζου προχώρησε στη δική του εκτενή και εμπεριστατωμένη ομιλία για τους κινδύνους της λαθρομετανάστευσης σε συνάρτηση με το Κυπριακό. Ο κ. Λοΐζου αναφέρθηκε στις αιτίες της μετανάστευσης, τις κύριες πηγές εισόδου και στο γεγονός ότι αρκετοί εξ αυτών προέρχονται από μη εμπόλεμες ζώνες.

Επίσης, έγινε αναφορά στους ανθρώπους και στα δικηγορικά γραφεία που εμπλέκονται και εξυπηρετούνται από την κάθοδο δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών – αιτητών πολιτικού ασύλου στην Κύπρο.

Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου ο οποίος ανέλυσε τις θέσεις του Κινήματός μας για τα μείζονα αυτά ζητήματα, για όσα έχουμε πράξει σήμερα αλλά και όλα όσα έχουν αρνηθεί να πράξουν τα υπόλοιπα κόμματα.