Παρά την βροχόπτωση και τους δυνατούς ανέμους, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια Πορεία Τιμής και Μνήμης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη στη Πάφο.

Η δυναμική πορεία ξεκίνησε από τα Γραφεία του ΕΛΑΜ Πάφου και κατέληξε στο Μνημείο του Ευαγόρα στο κέντρο της πόλης.

Με στεντόρεια φωνή και κρατώντας ψηλά τα Εθνικά λάβαρα, οι περήφανοι ΕΛΑΜίτες δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους για συνέχιση του Αγώνα στο δρόμο που χάραξε ο Ήρωας, ενάντια σε κάθε λύση ομοσπονδίας, για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική!

Οι συναγωνιστές πορεύτηκαν στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, δονώντας την ατμόσφαιρα με Εθνικά και Πατριωτικά συνθήματα, στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως: το ΕΛΑΜ είναι παρών και έτοιμο για αγώνα!

Κύριος ομιλητής ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου. Ο Χρίστος Χρίστου δήλωσε με έμφαση πως η Παράταξη μας θα συνεχίσει να πρωτοστατεί δυναμικά ενάντια στην τουρκοποίηση της Κύπρου, καλώντας άπαντες στις επάλξεις. Έχουμε χρέος και καθήκον, είπε, να τιμούμε καθημερινά μέσα από τον αγώνα μας, τις θυσίες των ηρώων οι οποίοι δεν πέθαναν για την ομοσπονδία, αλλά για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική!

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Ήρωα από τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται με τον Εθνικό Ύμνο.

ΕΥΑΓΟΡΑ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!