Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνος Παπαγιάννης παρενέβη τηλεφωνικά λίγη ώρα μετά την διάνοιξη του οδοφράγματος της Δερύνειας στον τηλεοπτικό σταθμό Capital, όπου τόνισε ότι η κυβέρνηση δείχνει ασέβεια στην θυσία του Ισαάκ και του Σολωμού, ανοίγοντας οδόφραγμα πάνω από τον χώρο θυσίας τους.

Όπως δήλωσε ο συναγωνιστής, από το πρωί της Δευτέρας (12/11) υπήρξε αντιπροσωπεία στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο οδόφραγμα της Δερύνειας, στο πλευρό του πατέρα του ηρωομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, αντιδρώντας στην ενέργεια της κυβέρνησης για να ανοίξει οδόφραγμα πάνω από τον χώρο θυσίας του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού.

Όσο αφορά την πολιτική των ανοικτών οδοφραγμάτων, ο Βουλευτής του κινήματος μας τόνισε την πάγια θέση του ΕΛΑΜ για κλείσιμο ΟΛΩΝ των οδοφραγμάτων, διότι οδηγούν την πατρίδα μας στην διχοτόμηση.

Ο συναγωνιστής, απαντώντας σε όσους λένε ότι επιθυμούν να περάσουν από τα οδοφράγματα για συναισθηματικούς λόγους, για να δουν τα σπίτια τους, ότι το σπίτι του πατέρα του βρίσκεται 1 χιλιόμετρο από το οδόφραγμα της Δερύνειας, όμως δεν θα πάει ως τουρίστας, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος.