Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Χρυσόστομου (Τόμυς) Χρυσοστόμου στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου, για την Επαρχία Αμμοχώστου.

Βιογραφικό:

Ο Χρυσόστομος (Τόμυς) Χρυσοστόμου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1978, με καταγωγή από τις κατεχόμενες κοινότητες Άγιος Σέργιος και Ταύρου, της επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι παντρεμένος με την Νταϊάνα Χρυσόστομου και πατέρας 3 παιδιών.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Ξενοδοχειακής της Τεχνικής Σχολής «Διανέλλειος», ενώ υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως Λοχίας στη Στρατονομία. Ακολούθως εργάστηκε για σειρά ετών στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου δημιούργησε δικές του επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης. Επέστρεψε στην Κύπρο το 2010, όπου άνοιξε τη δική του οικογενειακή επιχείρηση στη Λάρνακα.

Είναι κάτοχος διπλώματος ναυαγοσωστικής, επάγγελμα με το οποίο δραστηριοποιήθηκε κατά διαστήματα.

Γαλουχήθηκε σε μια οικογένεια με έντονα τα συναισθήματα του πόνου της προσφυγιάς και του πόθου της επιστροφής. Οι πρόσφυγες γονείς του, του μεταλαμπάδευσαν την βαθιά ριζωμένη αγάπη που έχει για την θαλασσοφίλητη πόλη του Ευαγόρα, την Αμμόχωστο.

Είναι ενεργό μέλος του ιστορικού σωματείου της Ανόρθωσης από το 2010.

Η πολιτική διαφθορά και σήψη που διέπει το κομματικό κατεστημένο, τον οδήγησαν στην απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΕΛΑΜ στην Αμμόχωστο, καθώς είναι το μοναδικό καθαρό πολιτικό κόμμα, το οποίο δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα.