Το Μέτωπο Νεολαίας Λευκωσίας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, παρευρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 20/3/2019, στις 22:20, στο σπίτι του εθνομάρτυρα Θεόφιλου Γεωργιάδη, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής σε ένα γνήσιο πατριώτη, ένα καταδρομέα, ο οποίος την 20 Μαρτίου το 1994, την ίδια ώρα, δολοφονήθηκε από ελληνόφωνους πράκτορες των τούρκων, έξω από το σπίτι του.

Η Αντιπροσωπεία του Μετώπου Νεολαίας κατέθεσε δάφνινο στεφάνι, ενώ άφησε και μια δάδα αναμμένη στον χώρο θυσίας του. Ο 37χρονος Θεόφιλος υπηρέτησε ως το τέλος της ζωής του, τον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού για Ελευθερία και δεν έπαψε ποτέ να καταγγέλλει τα εγκλήματα του τουρκικού κράτους. Ακούραστος αγωνιστής, σφόδρα αντιομοσπονδιακός, που έκανε σκοπό της ζωής του τον αντικατοχικό – απελευθερωτικό αγώνα.

Δυστυχώς κανένας πλέον δεν θυμάται την στυγερή του δολοφονία, που η Κυβέρνηση θέλησε να θάψει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας του ΕΛΑΜ υποδέχτηκε ο πατέρας του Θεόφιλου, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, ο οποίος με πολύ συγκινητικά λόγια εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο Κίνημά μας, το οποίο είναι το μοναδικό, όπως είπε, που αγωνίζεται εν έτη 2019 για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Τα λόγια του μας έδωσαν θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας,  για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική.