Με πρωτοβουλία της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), προσκλήθηκαν στα πολιτικά γραφεία του κινήματος όσοι συναγωνιστές από ολόκληρη την Επαρχία βοήθησαν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στην καταμέτρηση των ψήφων την περασμένη Κυριακή στις Προεδρικές Εκλογές, με αρκετές δεκάδες συναγωνιστές να ανταποκρίνονται στην πρόσκληση, γεμίζοντας ασφυκτικά τα Πολιτικά Γραφεία Λεμεσού.

Αρχικά τον λόγο έλαβε ο Αναπληρωτής Επαρχιακός Λεμεσού Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος ευχαρίστησε όσους στήριξαν ενεργά την προσπάθεια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, συνδράμοντας με αυτό τον τρόπο στην μεγάλη εκλογική επιτυχία. Παράλληλα, τους κάλεσε να παραμείνουν κοντά στο κίνημα και να έχουν εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο και καθοδηγητή του Αγώνα μας, καθώς οι εκλογές αποτελούν απλά ένα μέρος του αγώνα και όχι ο αγώνας μας.

Εν συνεχεία ο Επαρχιακός Λεμεσού Στέλιος Νεάρχου τόνισε ότι με την προσπάθεια όλων των συναγωνιστών και με μπροστάρη τον πρώτο ΕΛΑΜίτη, τον Πρόεδρο του Κινήματος, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πλέον έχει καθιερωθεί ως η τέταρτη πολιτική δύναμη στην Πατρίδα μας, καταγράφοντας συνεχή άνοδο. Επίσης, ο συναγωνιστής μετέφερε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Προέδρου του ΕΛΑΜ για την μεγάλη εκλογική νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παλμός ήταν αρκετά ανεβασμένος, με τους συναγωνιστές να εμφανίζονται έτοιμοι να συνδράμουν ενεργά στον τίμιο και δίκαιο αγώνα που διεξάγει το ΕΛΑΜ, για τον ΛΑΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ.