Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελούμενη από τον Επαρχιακό Λευκωσίας, Λοϊζίδη Κυριάκο, τον Εκπρόσωπο Τύπου, Γεάδη Γεάδη και άλλα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματός μας, παρευρέθηκε χθες (31/10/19) στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας, όπου συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μεταξύ των προβλημάτων είναι οι κακές υλικοτεχνικές υποδομές, τα κατασκευαστικά έργα, η έξαρση την εγκληματικότητας των αλλοδαπών, η γκετοποίηση, η διακίνηση των ναρκωτικών από τα κατεχόμενα, οι ληστείες και πολλά άλλα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, χωρίς η πολιτεία να ενδιαφέρεται.

Πρόσφατα είχαμε στην συγκεκριμένη περιοχή, τις πλημμύρες, όπου δεκάδες σπίτια και μαγαζιά αφέθηκαν στο έλεος της φύσης, είχαμε την δολοφονία με μαχαίρι στην πλατεία Σολωμού και λίγο καιρό μετά η δολοφονική επίθεση από μαχαιροβγάλτες Καμερουνέζους, μπροστά από δεκάδες ανήλικους μαθητές και την 4χρόνη κόρη του θύματος, εναντίον οδηγού λεωφορείου και του γίου, που έτρεξε να τον υπερασπιστεί. Παρ’ όλα αυτά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, γεγονός που δείχνει την κατάντια μας ως κράτος…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μήνυμα που στάλθηκε από καταστηματάρχη της περιοχής προς αρμόδιο αξιωματούχο «Το ΕΛΑΜ ήρθε, είναι εδώ δίπλα μας, εσείς;».

Τα στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) εξέφρασαν την στήριξη τους και ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουν την περιοχή, με κάθε δυνατό τρόπο που μας παρέχει η κοινοβουλευτική μας ιδιότητα.

Άλλωστε, εμάς, ο αγώνας μας συνεχίζεται καθημερινά και όχι προεκλογικά δίπλα από τους απλούς πολίτες, τον απλό λαό, συμπαραστάτες στα προβλήματα της καθημερινότητας.