Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί όπως προχωρήσει άμεσα το κοινωφελές έργο δημιουργίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Τροόδους, ενώ ξεκαθαρίζουμε ότι καμία δικαιολογία και καμία επιπλέον χρονοκαθυστέρηση δεν είναι ανεκτή.

Θα πρέπει να σεβαστούν τους κατοίκους των ορεινών περιοχών και να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός τόσων χρόνων, όπως έπρατταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, στις οποίες συμμετείχαν όλα τα κόμματα πλην του ΕΛΑΜ. Ως εκ τούτου, όσοι σήμερα καμώνονται ότι νοιάζονται, να ξέρουν ότι εκτός από υποκριτές είναι και συνυπεύθυνοι.

Κυρίως όμως, ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα ανεχθούμε να μεταφερθεί το έργο το 2021, όπως δηλώθηκε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή! Επιτακτικά αρνούμαστε να μετατραπεί αυτό το ύψιστης σημασίας έργο σε προεκλογικό παιχνίδι, για να εξυπηρετηθούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Δεν αντέχουμε άλλα οδικά δυστυχήματα και άλλες μαυροφορεμένες οικογένειες που θα θρηνούν τους συγγενείς τους στον δρόμο που έχει γίνει λαιμητόμος. Οι ορεινές κοινότητες Σολέας, Μαραθάσας και Πιτσιλιάς δεν αντέχουν άλλη μείωση πληθυσμού από την αστυφιλία. Η εγκληματική κρατική αδιαφορία και αμέλεια, πρέπει να εκλείψει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)