Σαν Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε επίσημα εις ότι αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης και στα όσα φαιδρά μας καταλογίζουν, αν και θέση του Κινήματός μας είναι να μην αναμειγνύεται στα αθλητικά δρώμενα της Πατρίδας μας, όπως κάνουν τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα της Κύπρου, που έχουν μετατραπεί σε καρκινώματα στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού.

Όπως τονίσαμε πάρα πολλές φορές, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, με ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Πατρίδα μας, την οικονομία και την κοινωνία γενικότερα, και ουδεμία σχέση έχει με ποδοσφαιρικές ομάδες ή οργανωμένους οπαδούς.

Άλλωστε είναι οξύμωρο και πραγματικά γελοίο κάποιοι να πιστεύουν ότι ΕΛΑΜίτες θα προέβαιναν σε ζημιές στο συγκεκριμένο στάδιο, μη σεβόμενοι τουλάχιστον το όνομά του, «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Είναι ξεκάθαρο ότι οι διάφοροι αργόσχολοι των κομμάτων, που έχουν διεισδύσει κακοπροαίρετα σε αρκετά αθλητικά σωματεία, αλλά και τα εντεταλμένα φερέφωνά τους που μετατρέπουν την λασπολογία σε κορυφαία είδηση, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία με μοναδικό στόχο να πλήξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), αφού οι επικείμενες εκλογές πλησιάζουν και τα ποσοστά του Κινήματός μας παρουσιάζουν ραγδαία άνοδο.

Επίσης εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις, θέλουν να μετατρέψουν την αρνητική γνώμη της κοινωνίας, πείθοντας την ότι η απόφασή τους για αλλαγή του εκλογικού ορίου είναι πέρα για πέρα λογική και ορθή.

Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να ”μαγειρέψουν”, για να ανακόψουν τον Εθνικιστικό χείμαρρο, θα αποβεί απολύτως μάταιο και στην νέα Βουλή θα βρουν μπροστά τους, τους Έλληνες Εθνικιστές.

 

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)