Όσα χρόνια και αν περάσουν η τραγωδία που συνέβη το ξημέρωμα της 11ης Ιουλίου του 2011, δεν θα σβήσει από τις μνήμες μας, όπως και η θυσία των 13 παλικαριών που έδωσαν την ζωή τους, παραμένοντας πιστοί στο καθήκον.

Δυστυχώς, είναι νόμος να ζεις και να ξαναζείς τα γεγονότα, κλαίγοντας πάλι επί ερειπίων, όταν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου και κυρίως όταν η πολιτεία αρνείται να αποδώσει ευθύνες στους υπαίτιους των εγκλημάτων, τιμωρώντας παραδειγματικά όσους φέρουν ευθύνη, αλλά αντιθέτως βλέπουμε για πολλοστή φορά ακόμα ένα πόρισμα να μην γίνεται σεβαστό, ρίχνοντας το στον κάλαθο των αχρήστων.

Εμείς, ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), από την δική μας πλευρά, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί η φονική έκρηξη, οι ηρωομάρτυρες του Μαρί, κυρίως όμως θα συνεχίσουμε να ζητούμε επιτακτικά να αποδοθούν ευθύνες.

Ας μην επιτρέψουμε στην ατιμωρησία να μας οδηγήσει σε νέα μαύρα καλοκαιρία. Δεκατρείς ψυχές και οι οικογένειές τους απαιτούν δικαίωση, αναμένοντας από την πολιτεία να πράξει τα δέοντα.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)