Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πάφο η εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Παράταξη μας ενάντια στην παράνομη μετανάστευση.  

Στην Πατρίδα μας ο αριθμός των αιτητών ασύλου έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον προβλεπόμενο από την Ε.Ε, ενώ ο ακριβής αριθμός των παράνομων μεταναστών είναι ανυπολόγιστος. Η Κύπρος βρίσκεται προ του φάσματος δημογραφικής αλλαγής! Το «εγχείρημα» αποτελεί οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας και του ψευδοκράτους!

Οκτώ χιλιάδες αλλοδαποί, των οποίων το αίτημα για παραχώρηση πολιτικού ασύλου από την Κυπριακή Δημοκρατία έχει απορριφθεί, αντί να απελαθούν άμεσα, κυκλοφορούν σε ολόκληρη την Κύπρο, έχουν «γκετοποιήσει» γειτονιές και περιοχές και λαμβάνουν κάθε μήνα επιδόματα από την Κ.Δ, την ίδια ώρα που χιλιάδες συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας ζουν, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, κάτω από το όριο της φτώχειας.  

Προκαλούν βίαια επεισόδια (η Παράταξη μας έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα αποκλειστικά πλάνα και εικόνες), εισέρχονται μέσα στα γραφεία κυβερνητικών υπηρεσιών κτυπώντας εργαζόμενους στις εισόδους και συμμετέχουν στο κύκλωμα που έχει στηθεί για επιχειρηματικές συναλλαγές και επιχειρήσεις μεταξύ των.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ Χρίστος Χρίστου, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως όταν το Ε.ΛΑ.Μ προειδοποιούσε πριν χρόνια για όλη αυτήν την κατάσταση, μας αποκαλούσαν ακραίους και ρατσιστές. Σήμερα, είπε, δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε και όλοι παραδέχονται την σοβαρότητα του προβλήματος. Οι Έλληνες της Κύπρου, δήλωσε  με έμφαση, κινδυνεύουν να καταστούν μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα.  

 

Το όλο ζήτημα συζητείται στην Επιτροπή Δημογραφικού και Μετανάστευσης της βουλής της οποίας προεδρεύει ο βουλευτής της Παράταξης μας Λίνος Παπαγιάννης όπου και απαιτείται η λήψη άμεσων μέτρων.

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο επικεφαλής του Μετώπου Νεολαίας του Ε.ΛΑ.Μ Σωτήρης Παπακυριακού.

 

Μετά τον Εθνικό Ύμνο, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πορεία σε βασικές οδούς στο κέντρο της Πάφου. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Ελεύθερης Κύπρου.

Μικρό αφιέρωμα για την εκδήλωση και την ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας: