Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) παρευρέθηκε σήμερα σε διαμαρτυρία των κυνηγετικών συλλόγων και της ομοσπονδίας  κυνηγών που αντιδρούν στην οικονομική εκμετάλλευση της χερσονήσου του Ακάμα και η οποία απειλεί να καταστρέψει τον μοναδικό πνεύμονα σπάνιας χλωρίδας και πανίδας στην Κύπρο.

Οι κυνηγετικοί σύλλογοι και η ομοσπονδία κυνηγών, που είναι πραγματικοί και αγνοί θιασώτες και υποστηρικτές του περιβάλλοντος, πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας για να διατρανώσουν την αντίθεση τους σε όποια σχέδια προγραμματίζονται στην περιοχή και που σκοπό έχουν την «οικονομική» δήθεν ανάπτυξη εις βάρους του βιότοπου του Ακάμα.

Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και άλλοι υποστηρικτές του Ε.ΛΑ.Μ στο πλευρό των κυνηγών, έδωσαν την διαβεβαίωση πως η Παράταξη μας ΔΕΝ θα επιτρέψει οποιαδήποτε αλλοίωση της περιοχής.

Ο βουλευτής του Ε.ΛΑ.Μ Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στις αρμόδιες υπηρεσίες πως η Παράταξη μας θα είναι δίπλα στους κυνηγετικούς συλλόγους και την ομοσπονδία κυνηγών αλλά και στους κατοίκους της περιοχής, ενάντια σε οποιαδήποτε σχέδια τυχόν εκπονηθούν για καταστροφή της περιοχής.