Νέα απόπειρα δολοφονίας μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε στη Πάφο, μετά από κτύπημα στο κεφάλι το οποίο προκάλεσε συμπιεστικό κάταγμα κρανίου.

Την ίδια στιγμή, το ΑΚΕΛ και τα παραμάγαζά του, υπερασπιστές της παρανομίας και των μαχαιροβγαλτών λαθρομεταναστών διαδήλωναν ανενόχλητοι στο κέντρο της Λεμεσού με ρόπαλα, τάζοντας «ξύλο» και «κρεμάλες» σε όσους έχουν αντίθετη άποψη από αυτούς.

Σε όσους δηλαδή δεν θέλουν την Κύπρο να περάσει στα χέρια αλλοδαπών με εγκληματικό παρελθόν, οι οποίοι δεν διστάζουν να μαχαιρώνουν και να χτυπούν μέχρι θανάτου, όπως επιβάλλει ο «νόμος της ζούγκλας».

Εύλογα διερωτάται κανείς που αποσκοπεί το ΑΚΕΛ και κατά πόσο μέσα από τέτοιες ενέργειες επιδιώκει να δημιουργήσει κλίμα πόλωσης.  

Από την άλλη, πρέπει να σημειώσουμε και τις βαρύτατες ευθύνες της Κυβέρνησης που διστάζει να λάβει μέτρα μεταναστευτικής πολιτικής, τουναντίον μένει κρυμμένη πίσω από επικοινωνιακές πολιτικές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα είναι ξεκάθαρο. Μεταναστευτική πολιτική δεν εφαρμόζεται με λόγια, αλλά με πράξεις, ως εκ τούτου απαιτούμε από την Κυβέρνηση να αξιοποιήσει το πακέτο των προτάσεων που το Κίνημά μας κατέθεσε επανειλημμένα.

Απ΄ εκεί και πέρα ο καθένας ας κάνει την επιλογή του για την Κύπρο που θέλει. Την Κύπρο των Ελλήνων ή την Κύπρο των λαθρομεταναστών; Με το ΕΛΑΜ ή με το σύστημα;

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)