Επίσκεψη στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, κ. Χρίστο Χρίστου, πραγματοποίησε η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Νατάσα Πηλείδου.

Μέσα από ένα γόνιμο διάλογο που πραγματοποιήθηκε το Κίνημά μας ενημερώθηκε από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για το έργο που επιτελεί και όσα στοχεύει να πράξει στο άμεσο μέλλον.

Ανάμεσα στα όσα συζητήθηκαν έγινε ειδική μνεία στα καινοτόμα σχέδια για αναβάθμιση των κτιρίων σε κοινότητες, για το EuroAsia Interconnector, την πράσινη μεταρρύθμιση, τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Αναφορικά με το Εμπόριο και την Βιομηχανία, ενημερωθήκαμε αναφορικά με τις ευκαιρίες που υπάρχουν στον συγκεκριμένο κλάδο, οι οποίες πρέπει να αξιοποιηθούν από την Νεολαία.

Ταυτόχρονα, ενημερωθήκαμε αναφορικά με το Κέντρο Ταχείας εξυπηρέτησης, καθώς και την επίσπευση των διαδικασιών για ταχύτερη εγγραφή των εταιριών, καθώς επίσης και για τα προγράμματα επιχειρηματικότητας.

Τέλος, ευρεία ενημέρωση έγινε και γύρο από τα θέματα που αφορούν την ενέργεια, τους ενεργειακούς σχεδιασμούς της πατρίδας μας, καθώς και τα θέματα καθορισμού της ΑΟΖ.

Επί τη ευκαιρία, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατάθεσε τις δικές του εισηγήσεις, καθώς και προβληματισμούς αναφορικά με τα διάφορα θέματα που συζητήθηκαν, με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα της πατρίδας και του λαού.