Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, Φίλες και Φίλοι,

Η χρονιά που φεύγει, ήταν ακόμη μια χρονιά σκληρής προσπάθειας, αλλά και θυσιών, από τον λαό μας. Ήταν επίσης μία χρονιά, με κούφιες υποσχέσεις και απογοητεύσεις, σε ότι αφορά το Εθνικό μας πρόβλημα και την κοινωνική ευημερία. Ο Κυπριακός Ελληνισμός, όμως, έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου, ότι παρόλες τις αντιξοότητες, έχει και δύναμη και θάρρος να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια, την τιμή, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, διεκδικώντας όλα όσα δικαιωματικά μας ανήκουν.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, απευθύνομαι και στους απόδημους Κύπριους Έλληνες και Ελληνίδες, μεταφέροντας τα αισθήματα ευγνωμοσύνης, που τρέφουμε όλοι μας, για την ανεκτίμητη και διαχρονική προσφορά σας. Ευχόμαστε η παρουσία και ρόλος της Ομογένειας, να ενισχύεται συνεχώς και να αποτελεί το ανεκτίμητο στοιχείο στον αγώνα όλων μας, για την εφαρμογή μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Εθνικό μας πρόβλημα, που θα καταστήσει την Πατρίδα μας και πάλι Ενιαίο Κράτος, απαλλαγμένο από διαχωριστικές γραμμές και ελεύθερο από τα στρατεύματα της παράνομης εισβολής και κατοχής. Να είστε βέβαιοι, ότι η στήριξη μας στις προσπάθειες σας, αλλά και η υποστήριξη μας, σε θέματα που απασχολούν τον απόδημο Κυπριακό Ελληνισμό, είναι δεδομένη και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ), θα στέκεται δίπλα σας.

Αφήνουμε λοιπόν, πίσω το παρελθόν και επιλέγουμε να ξεκινήσουμε με μια Νέα Πορεία, γιατί τούτη η Γη έχει Φωνή. Ας είναι το 2018 το έτος της δικαίωσης για την Πατρίδα μας. Ας είναι μια χρονιά με περισσότερη ελπίδα και περισσότερη προσδοκία. Με τις ευχές μου για υγεία, αγάπη, ευτυχία, αλληλοσεβασμό και δημιουργία.

Καλή Χρονιά!

Χρίστος Χρίστου
Πρόεδρος Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας