Η ηγεσία της ΕΔΕΚ τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε πλήρη παράκρουση. Η μόνη έγνοια του συστημικού αυτού κόμματος είναι η ηγεσία του ΕΛΑΜ και ο Πρόεδρός του.

Εμείς δεν θα προχωρήσουμε σε ερωτήσεις γιατί ξέρουμε πολύ καλά την απάντηση. Στις 20 Ιουλίου ο Μαρίνος Σιζόπουλος, οι Βουλευτές της ΕΔΕΚ και ο Ευρωβουλευτής που εκλέγηκε με δανεικούς ψήφους από το σύστημα πριν από 2 μήνες, απουσίαζαν παντελώς από το επίσημο μνημόσυνο στο Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου τιμήθηκαν οι Ήρωες του 1974 που με τη θυσία τους έγραψαν Ελληνική Ιστορία.

Η ηγεσία της ΕΔΕΚ πάσχει από ανθελληνικό μένος και για αυτό τον λόγο όλες της οι κατηγορίες στρέφονται αποκλειστικά προς το ΕΛΑΜ. Καλούμε τον κ. Σιζόπουλο, παρά να ασχολείται με το ΕΛΑΜ να περάσει από την Πινδάρου και να προσκυνήσει τους σωτήρες του, αυτούς που τον διατήρησαν προσωρινά στην πολιτική ζωή του τόπου.

Από την πλευρά μας το λέμε και το επαναλαμβάνουμε: Εμάς, που οι πατεράδες μας το 1974 βρέθηκαν στα πεδία των μαχών, μπροστά στο βάρβαρο εισβολέα και τίμησαν τον όρκο που έδωσαν προς την Πατρίδα, δεν δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
(Ε.ΛΑ.Μ.)