Την Τετάρτη 6 Απριλίου, όπως κάθε Τετάρτη τα Πολιτικά Γραφεία της Επαρχιακής Οργάνωσης Λεμεσού του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ήταν ανοιχτά για το κοινό, όπου μας τίμησε με την παρουσία του ο Εθνικός Αγωνιστής Αντρέας Ονησιφόρου.

Ο κ. Αντρέας Ονησιφόρου διηγήθηκε πολλές προσωπικές εμπειρίες από τον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους πίσω στον χρόνο. Θυσίασε τα νιάτα του στην υπηρεσία της πατρίδας, χωρίς να λογαριάσει την καλοπέραση και την ζεστασιά του σπιτιού του, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του Γεωργίου Γρίβα Διγενή με όραμα μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική. Η προσφορά του στην ΕΟΚΑ μεγάλη, η πίστη του όμως στον αγώνα και τον αρχηγό ακόμη μεγαλύτερη καθώς δεν λύγισε μπροστά στα φριχτά βασανιστήρια που δέχτηκε.

Ο Εθνικός Αγωνιστής Αντρέας Ονησιφόρου τιμήθηκε από τον Επαρχιακό Λεμεσού Στέλιο Νεάρχου για την προσφορά του στην πατρίδα, παραμένοντας πιστός στον όρκο που έδωσε. Με την σειρά του ο Αντρέας Ονισηφόρου δήλωσε πως το ΕΛΑΜ αποτελεί την μόνη πολιτική δύναμη στην Κύπρο του 2016 που συνεχίζει τον αγώνα της ΕΟΚΑ, δίνοντας θάρρος στους ΕΛΑΜίτες να συνεχίσουν τον δικό τους αγώνα.

 onisiforou mixalis 740e6

stelios mixalis 4f0be

plaketa 2 9ebcf

plaketa 1 cc744

kosmos 1 d3fb9

kosmos 2 e459d