Το γεγονός ότι τζιχαντιστής αποκεφάλισε καθηγητή στο κέντρο της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι, σκορπά ξανά τον τρόμο και την ανασφάλεια πάνω από όλη την Ευρώπη, αφού είναι πλέον παραδεκτό ότι ο κίνδυνος παραμονεύει παντού.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει θλίψη, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του προς την Γαλλία και τον γαλλικό λαό, αναφορικά με το νέο τρομοκρατικό χτύπημα που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκεφαλισμό 47χρονου καθηγητή Λυκείου, ιστορίας-γεωγραφίας, που βρέθηκε νεκρός στις 5:00 το απόγευμα!

Τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, μας υπενθυμίζουν ότι το μοντέλο της ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών στην κοινωνία έχει αποτύχει παταγωδώς. Πρέπει επιτέλους η ασφάλεια του λαού να τεθεί σε προτεραιότητα, πράττοντας τα δέοντα, προτού να είναι αργά.

Με δεδομένο ότι η Κύπρος, αναλογικά, είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη, στις εισροές λαθρομεταναστών, επιβάλλεται άπαντες στην Κυβέρνηση να αφυπνιστούν, υιοθετώντας άμεσα τις προτάσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως έχουν κατατεθεί στο Προεδρικό, για εφαρμογή αυστηρής αποτρεπτικής μεταναστατευτικής πολιτικής.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις ΜΜΕ: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου