Καθημερινότητα αποτελούν πλέον τα βίαια επεισόδια που προκαλούν στην Κύπρο οι «δύσμοιροι» και «κατατρεγμένοι» αιτητές ασύλου.

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποια γεγονότα:

Μόλις χθες, γίναμε μάρτυρες σε νέα βίαια επεισόδια που έγιναν στο Γραφείο Ευημερίας της Πάφου, απ’ όπου αποκαλύπτουμε και πάλι φωτογραφικό υλικό.

Επιπλέον, πλησίον του Κέντρου Φιλοξενίας «Πουρνάρα» αιτητές ασύλου προκάλεσαν τεράστιες ζημίες σε υποστατικά, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που παραθέτουμε.

Σε άλλο περιστατικό, εξαγριωμένος «φιλήσυχος» αιτητής ασύλου μέσα σε μια νύκτα έσπασε ένα αυτοκίνητο, ένα ημιφορτηγό και τρία μαγαζιά, όπως παρουσιάζουμε με αποκαλυπτικό βίντεο.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι τα άτομα αυτά που “φοβούνται για την ζωή τους και ήρθαν στην Κύπρο για να αιτηθούν άσυλο”, απείλησαν με μαχαίρι φτωχό βιοπαλαιστή στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς.

Δεν έφταναν τα πιο πάνω, αιτητές ασύλου ενόχλησαν ανήλικο κοριτσάκι που βρέθηκε για λίγα λεπτά μόνο του στο αυτοκίνητο, ΕΝΩ έξω από Δημοτικό σχολείο στην ίδια περιοχή χθες, κατά τις πρωινές ώρες, δύο αιτητές ασύλου έτρεχαν πίσω από μαθήτρια, η οποία λαχανιασμένη έφτασε στο σχολείο της να προστατευτεί!

Και όλα αυτά πριν περάσουν 24 ώρες από τις προηγούμενες αποκαλύψεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Φτάνει πια! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν θα ανεχθεί ΚΑΜΙΑ άλλη δικαιολογία! Απαιτούμε την εφαρμογή αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής εδώ και τώρα, αφού η Κύπρος έχει μετατραπεί σε ζούγκλα! Αν οποιοσδήποτε πάθει κακό, πόσο μάλλον ένα παιδάκι, υπόλογοι θα είναι η Κυβέρνηση καθώς και όσοι με τις πολιτικές τους, τους κάνουν πλάτες!

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Δηλώσεις: Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου