Νέα πρόκληση από την Τουρκία είχαμε τις προηγούμενες μέρες κατά της Ελλάδος. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της Νατοϊκής άσκησης ARIADNE-19, άσκηση η οποία αφορούσε τον ναρκοπόλεμο από την μόνιμη ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2), πλοία από διάφορες χώρες κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας.

Ανάμεσα σε αυτά και το τουρκικό ναρκοθηρευτικό TCG Akçakoca, το οποίο σύμφωνα με τον ιστότοπο του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, εκπαιδέυθηκε στην καταπολέμηση ναρκών και εκρηκτικών. Εκεί λοιπόν οι Τούρκοι δύτες των ειδικών δυνάμεων SAS φωτογραφήθηκαν κρατώντας την Τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν τόσο στον ιστότοπο του τουρκικού υπουργείου Άμυνας όσο και στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με προφανή σκοπό να επιδείξει την ετοιμότητα των τούρκων βατραχανθρώπων να επιχειρήσουν στις ελληνικές θάλασσες, να αμφισβητήσουν ταυτόχρονα την ελληνική κυριαρχία και να προκαλέσουν την ελληνική πλευρά!

Ο Ελληνισμός πρέπει ενωμένος να αναγνώσει τις απειλές από την Τουρκία και να απαντήσει αυξάνοντας την αποτρεπτική του ισχύ.