Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/3) στην ενημερωτική εκπομπή του Σίγμα, όπου τοποθετήθηκε γύρω από τη λάσπη που δέχεται το Εθνικιστικό Κίνημα από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

Αρχικά ο Πρόεδρος του Κινήματος απέρριψε την κατηγορία για φυγοστρατία στελεχών του ΕΛΑΜ, επαναλαμβάνοντας ότι υπάρχουν ιατρικές γνωματεύσεις από την Εθνική Φρουρά που δικαιολογούν τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Εν συνεχεία ο κ. Χρίστου τόνισε ότι δεν δεχόμαστε εκβιασμούς από κανέναν, χαρακτηρίζοντας ως πολιτική αλητεία την στάση της ΕΔΕΚ και του Προέδρου της Μαρίνου Σιζόπουλου, ο οποίος αν και γιατρός, δεν σεβάστηκε προβλήματα υγείας συμπολιτών του.

Ο πόλεμος και η λάσπη από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έναντι του κινήματός μας, όπως υπογράμμισε ο κ. Χρίστου, έχει ως στόχο να ανακόψει τη ραγδαία άνοδο του ΕΛΑΜ εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, γεγονός που έχει πανικοβάλει το παλαιοκομματικό κατεστημένο, αλλά και για να συγκαλύψει το πόρισμα του Συνεργατισμού, στο οποίο υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες σε όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν, είτε συγκυβέρνησαν, συμπεριλαμβανομένου και της ΕΔΕΚ.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, το κίνημά μας θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους ξεκίνησαν να διαδίδουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψεύδη για το κίνημά μας, πρόσωπα τα οποία είτε είναι στελέχη της ΕΔΕΚ, είτε υποκινούνται από αυτή, με στόχο να ανακόψουν την ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και την επικείμενη εκλογή εθνικιστή ευρωβουλευτή.

Στη συνέχεια, ο κ. Χρίστος απευθυνόμενος και πάλι στον Μαρίνο Σιζόπουλο, ο οποίος επικαλέστηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» για να ασκήσει πολεμική κατά του ΕΛΑΜ, τον κάλεσε δημόσια να τοποθετηθεί για παλαιότερα άρθρα του «Πολίτη» που κατηγορούν για φοροδιαφυγή.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αναρωτήθηκε αν κάποιος ο οποίος έχει γεννηθεί τυφλός ή με αναπηρία, ή αν κατά τη διάρκεια της ζωής του έτυχε να είχε ένα ατύχημα που να μην του επέτρεψε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, είναι απόδειξη για το αν αγαπά την πατρίδα του; Απαντώντας στο ερώτημά του, δήλωσε πως όλοι όσοι σήμερα κρίνουν το ΕΛΑΜ, είναι οι ίδιοι που έχουν διαλύσει τις ένοπλες δυνάμεις και είναι αυτοί, που υπό την ευθύνη τους, έχουν χαθεί δισεκατομμύρια από το ταμείο αμυντικής θωράκισης, χωρίς να ασχοληθεί κανένας με αυτό το ζήτημα.

Καταλήγοντας, ο κ. Χρίστου επεσήμανε πως όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές και το ΕΛΑΜ συνεχίζει να σημειώνει αύξηση στα ποσοστά του, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει μια εκ των έξι εδρών της ευρωβουλής, θα ενταθεί και ο πόλεμος από ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα, καθώς το ΕΛΑΜ είναι το μοναδικό κόμμα που δεν εμπλέκεται σε κανένα σκάνδαλο και στέκεται καθημερινά μέσα από πράξεις και έργα στο πλευρό του πολίτη.