Ένα νέο έτος καλωσόρισε η πατρίδα μας. Για 40η χρονιά η Κύπρος ημικατεχόμενη από την Τουρκία. Για 40η χρονιά οι πολιτικοί αρχηγοί και τα κόμματα εύχονται ο νέος χρόνος να είναι ο τελευταίος μακριά από την Κερύνεια, την Αμμόχωστο και την Μόρφου. Όλη σχεδόν η Κύπρος μέσω ευχολογίων παρακαλά το νησί μας να λευτερωθεί.

Τι κάνει όμως στην πραγματικότητα ο καθένας ξεχωριστά για να γίνει πραγματικότητα αυτή η ευχή; Το σίγουρο είναι ένα: Κανείς δεν πρόκειται να μας λυπηθεί και να μας χαρίσει απλόχερα την ελευθερία. Η ελευθερία ποτέ δεν δόθηκε ως δώρο, αλλά κερδήθηκε στα πεδία των μαχών. Η πολιτική που ακολουθούν όλα τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα θα φέρουν αναπόφευκτα το ξεπούλημα της Κύπρου στους παγκόσμιους τοκογλύφους και την παράδοση της στην Τουρκία.

Τι κι αν εύχονται την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Στην πραγματικότητα απεργάζονται τα σχέδια που θα εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο το λαό μας. Σχέδια που θα κάνουν τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. 

Αν πραγματικά επιδιώκουν και θέλουν την ελευθερία των κατεχόμενων εδαφών μας ας το αποδείξουν με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Ο Θεός βοηθά μόνο αυτούς που βοηθούν τους εαυτούς τους. Όσο οι πολιτικάντηδες μας ακολουθούν την πολιτική της καλής θελήσεως και μίας ψεύτικης ελληνοτουρκικής φιλίας η Κύπρος δεν θα ελευθερωθεί ποτέ. Όσο ο λαός εμπιστεύεται στις κάλπες τους ίδιους και τους ίδιους, η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και χειρότερη. Όσο ο κόσμος βρίσκεται στη λήθη τα ίδια θα ευχέστε και το 2015.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Η πατρίδα μας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την καταστροφή. Ο λαός αποχαυνωμένος ακολουθεί κόμματα συστημικά που μας έχουν καταστρέψει. Σήμερα που τα περιθώρια στενεύουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εμφανίζεται ολοένα στα μάτια των συμπατριωτών μας ως η μοναδική ελπίδα. Είμαστε η μοναδική δύναμη ανάσχεσης των σχεδίων τους, αποτελούμε την τελευταία γραμμή αμύνης και την αιχμή του δόρατος της Κύπρου. Στις πλάτες μας έχει πέσει το βάρος της αφύπνισης του λαού μας. 

Αυτός ο νέος χρόνος, όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι, θα είναι γεμάτος αγώνες, διώξεις, ύβρεις και συκοφαντίες. Εμείς όμως περήφανοι για τα πιστεύω μας και για το Έθνος μας συνεχίζουμε προς πείσμα όλων. Η λάσπη που μας ρίχνουν θα επιστρέψει στα πρόσωπά τους. Με τα λάβαρα του Κινήματος ψηλά και τις σημαίες του Έθνους μπροστά κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), γιατί πολύ απλά ήρθε η ώρα μας!

Ο Αγώνας για Εθνική Αναγέννηση, Κοινωνική Ανασυγκρότηση και Πολιτική Κάθαρση συνεχίζεται!

 

Σωτήρης ΙωάννουΜέτωπο ΝεολαίαςΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)