Με γελοίες δηλώσεις ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ προσπαθεί να ρίξει λάσπη κατά του ΕΛΑΜ, αλλά το μόνο που πετυχαίνει είναι να αυτογελιοποιείται. Φαίνεται, δεν έμαθαν στον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ότι, αυτοί που παίζουν με την λάσπη έχουν βρώμικα χέρια. Φυσικά, η ηγεσία του ΑΚΕΛ γνωρίζει πολύ καλά από βρώμικα χέρια…

Επειδή η κοινή συμπόρευση τόσων χρόνων με τον ΔΗΣΥ, δεν βγήκε στο ΑΚΕΛ, σήμερα, προσπαθεί μετά μανίας να διαχωρίσει ανεπιτυχώς την θέση του, παραποιώντας την πραγματικότητα, στη προσπάθειά του να παραπλανήσει τον λαό με ασύστολα ψέματα, προσφεύγοντας στην προσφιλή τους τακτική για να συσπειρωθούν, εν όψει ευρωεκλογών.

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, μας φόρτωσε μόνο την διακυβέρνηση Αναστασιάδη και τον Συνεργατισμό, για τα οποία το κόμμα του φέρει ακεραία την ευθύνη. Με λύπη παρατηρούμε ότι ξέχασε την Δρομολαξιά, την άθλια διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ, ακόμα και το ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, δεν ήταν του ΑΚΕΛ, αλλά στέλεχος του ΕΛΑΜ.

Επί τη ευκαιρία, πρέπει να θυμίσουμε στους επαγγελματίες συκοφάντες του ΑΚΕΛ, ότι αναμένουμε από τις 03/01/19, την επίσημη τοποθέτηση τους για τις αναφορές σε διάφορα ελλαδικά ΜΜΕ στις περίεργες σχέσεις δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα στελέχη και δικηγόρους του ΑΚΕΛ, τις υποθέσεις σκανδάλων που συνδέουν τις καταθέσεις Μιλτή στην αγωγή κατά του Χριστόφια, τις αναφορές για τις επισκέψεις του Νίκου Παππά στις φυλακές για να δει τον Βενιζέλο Ζαννέτο, τις διασυνδέσεις του δικηγορικού γραφείου Αρτεμίου & Πιερή με το Μέγαρο Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τις ύποπτες οικονομικές σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΚΕΛ.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)