Μαύρη μέρα η σημερινή για τον Ελληνισμό, αφού εγκρίθηκε η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, από 153 ελληνόφωνους βουλευτές που πέρασαν με τα πιο μελανά γράμματα στην ιστορία, ως νέοι «εφιάλτες» του Έθνους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εκφράζει βαθύτατη θλίψη και αγανάκτηση για την εθνοπροδοτική συμφωνία που παραχωρεί το όνομα της «Μακεδονίας» και εξασφαλίζει προνόμια στους Σλάβους παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η λεγόμενη μακεδονική ταυτότητα, εθνότητα και γλώσσα.

Δεν μπορούμε να μην στηλιτεύσουμε και την στάση όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Κύπρου.

Δεν μας εκπλήττει που τηρούν προκλητικά σιγή ιχθύος, ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, αφού είναι γνωστές οι ενδοτικές τους θέσεις για την Μακεδονία, πόσο μάλλον για το κόμμα της «αριστεράς», που δεν μπορεί να εναντιωθεί για ιδεολογικούς και ιστορικούς λόγους στην διαχρονική προδοσία της Μακεδονίας από τους ομοϊδεάτες του.

Διερωτόμαστε όμως, που χάθηκαν το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, η Αλληλεγγύη, η Συμμαχία Πολιτών και οι Οικολόγοι, οι πάλαι ποτέ λαλίστατοι, διαπρύσιοι και φανατικοί υποστηρικτές του Νίκου Κοτζιά, ενορχηστρωτή του προδοτικού εγκλήματος των Πρεσπών.

Ντροπή σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, μα πιο πολύ σε εκείνους που υπερψήφισαν την Προδοσία.
Μακεδονία, είσαι και θα ‘σαι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, Ελλήνων το καμάρι …

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)