Σε μία κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου στο κέντρο της Λάρνακας το Κίνημά μας διοργάνωσε την τελική προεκλογική του συγκέντρωση. Εκατοντάδεις συμπατριώτες μας έδωσαν με την παρουσία και τη δυναμική τους μήνυμα νίκης για την εκλογική μάχη της ερχόμενης Κυριακής.

Αρχικά, εκ μέρους της Επαρχιακής Επιτροπής Λάρνακας το λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκαν όλοι οι υποψήφιοι του Κινήματός μας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους κυριότερους άξονες με τους οποίους πρόκειται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο να ασχοληθεί στην επόμενη Ευρωβουλή. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη η Κύπρος να πάρει μέρος στη μεγάλη αλλαγή της Ευρώπης, η οποία θα έχει ως στόχο να ανασχεθεί η Ισλαμοποίησή της, να σταματήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, να δοθεί ένα τέλος στην παράνομη μετανάστευση και να σταματήσουν οι παρεμβάσεις των γραφειοκρατών των Βρυξελλών στις εθνικές νομοθεσίες.

Επόμενος στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Αμμοχώστου και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας, Λίνος Παπαγιάννης. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο έργο του Κινήματός μας τα τελευταία 3 χρόνια μέσα στο Κοινοβούλιο και την ανάγκη πλέον το ΕΛΑΜ να εκπροσωπηθεί και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τέλος, στο βήμα βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, ο οποίος κατ’ αρχάς αναφέρθηκε στη χθεσινή επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων από τους Τούρκους. Στη συνέχεια, ο κ. Χρίστου αφού αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες που θα κινηθεί το ΕΛΑΜ μετά την είσοδό του στο Ευρωκοινοβούλιο στις 26 Μαΐου, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν τη μάχη στο πλευρό μας, για να κερδίσουμε το πολιτικό κατεστημένο. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο δεν ανταγωνίζεται ένα κόμμα, αλλά ανταγωνίζεται ολόκληρο το σύστημα, δηλαδή και τα επτά κόμματα μαζί. Απέναντι στο σάπιο και το διεφθαρμένο, θα σταθούν οι ΕΛΑΜίτες, αυτοί που πάντα δίνουν την ψυχή τους σε αυτό τον αγώνα.

Σε μια Ευρώπη που οι λαοί αφυπνίζονται και στρέφονται πλέον προς τα Πατριωτικά – Εθνικιστικά Κινήματα, αναζητώντας ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον, η Κύπρος καλείται να κάνει τη δική της αλλαγή, εκλέγοντας για πρώτη φορά Εθνικιστή Ευρωβουλευτή.

Η Ευρώπη αλλάζει και η Κύπρος μαζί!