Το ΕΛΑΜ ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Β’ Αντιπροέδρου της Παράταξής μας και Δημοτικού Συμβούλου Πάφου, Μιχάλη Μιχαήλ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο μας, Χρίστο Χρίστου. Ο Μιχάλης Μιχαήλ βρίσκεται από τα πρώτα χρόνια στις τάξεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και αποτελεί ένα από τα άτομα που ο δικός τους αγώνας έφερε την άνοδο της Παράταξής μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μιχάλης Μιχαήλ γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1983 στην Πάφο με καταγωγή από την κοινότητα Λετύμπου. Αποφοίτησε από το το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου το 2002. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις ΛΟΚ με τον βαθμό του Υπαξιωματικού. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Χαλκίδας.

Είναι νυμφευμένος και πατέρας 2 παιδιών. Σήμερα είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πάφου και Β’ Αντιπρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου.

Στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευαγόρας Παλληκαρίδης, μέλος του Συνδέσμου Οδηγών Ταξί και μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Πάφου.

Από το 2008 είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Paphia Aphrodite Transport LTD.