Μετά από συνάντηση του Προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου με τον Επαρχιακό Πάφου Στέφανο Ρούσου (Ρόσκο) ανακοινώνεται η υποψηφιότητά του στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου στην Επαρχία Πάφου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Στέφανος Ρούσου (Ρόσκος) γεννήθηκε στις 9/7/1969 στη Γεροσκήπου της Πάφου, είναι παντρεμένος από το 1995 και έχει τρεις θυγατέρες. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Πάφου και του Κολλεγίου Learning Resource Network (LRN) με δίπλωμα Higher Professional Diploma in Business Management.

Υπηρέτησε την θητεία του στην Εθνική Φρουρά με το βαθμό του Λοχία Πεζικού.

Από τα εφηβικά του χρόνια έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στα Σωματεία Άδωνις Γεροσκήπου και Ποσειδώνας Γιόλου, ενώ δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα σε αρκετές κοινωνικές, φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Από το 2010 είναι μέλος του ΕΛΑΜ και σήμερα είναι Επαρχιακός Γραμματέας Πάφου.

Σημαντικές είναι από το 2011 μέχρι και σήμερα οι φιλανθρωπικές του παρεμβάσεις, παρέχοντας έμπρακτη βοήθεια σε συμπολίτες μας που ταλανίζονται από τη δίνη της οικονομικής κρίσης, ενώ καθοριστικοί είναι οι συνεχείς αγώνες του ενάντια στις εκποιήσεις των τραπεζών.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στη Τουριστική Βιομηχανία με εξειδίκευση στους χώρους εστίασης.

Όνειρο του είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας και ευημερία των πολιτών του τόπου μας. Πιστεύει ότι με τη ψήφο των πολιτών της Πάφου θα μπορέσει να προσφέρει μέσα από τα θεσμικά όργανα πολύ περισσότερα στους δυσπραγούντες συμπολίτες μας.