Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του με την υποψηφιότητα του Ραφαήλ Πηλαβάκη στην Επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος είναι φοιτητής νομικής και ενεργό στέλεχος του Μετώπου Νεολαίας της Παράταξής μας τα τελευταία χρόνια.

Βιογραφικό:

Ο Ραφαήλ Πηλαβάκης γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1996 στη Λευκωσία. Γονείς του είναι ο Μιχάλης Πηλαβάκης εκ Φοινίου Λεμεσού και η Μαρία Πηλαβάκη εκ Λευκωσίας.

Αποφοίτησε από το Ιδιωτικό Σχολείο GC School of Careers. Εν συνεχεία, υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός, λόγω της τετράμηνης θητείας του στη Σ.Ε.Α.Π. Κρήτης και απολύθηκε με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Επέλεξε να υπηρετήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο για να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του, ο οποίος με την επιστροφή του το 1974 από τη Σ.Ε.Α.Π. Κρήτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πατρίδας, την οποία υπερασπίστηκε μαζί με τους συμπολεμιστές του, του 256 Τ.Π.

Σήμερα, βρίσκεται στο τέλος των Σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, από όπου θα αποφοιτήσει με το πτυχίο της Νομικής.

Ασχολείται ενεργά με το Ε.ΛΑ.Μ από το 2018, κυρίως με θέματα που αφορούν το Μέτωπο Νεολαίας της παράταξής μας.

Με την υποψηφιότητά του ευελπιστεί όπως ενεργοποιήσει τις συνειδήσεις όλο και περισσότερων συμπατριωτών μας ώστε με την στήριξή τους να ενδυναμώσουν τον καθαρό και τίμιο πολιτικό αγώνα που διεξάγουμε τόσο σε εθνικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.