Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Μαρίας Νικολάου στην Επαρχία Αμμοχώστου, η οποία μέσα από τις τάξεις της παράταξής μας έχει αναπτύξει πλούσιο κοινωνικό έργο.

Βιογραφικό:

Η Μαρία Νικολάου γεννήθηκε το 1977 στην Λευκωσία.  Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Για μια οκταετία διετέλεσε οικονομικό στέλεχος στην ασφαλιστική εταιρεία Ασπίς Πρόνοια. Η εργασία της ήταν πάντα ανθρωποκεντρική προσπαθώντας να βρει λύσεις στα ζητήματα που απασχολούσαν τους πελάτες της εταιρείας.

Για 8 συναπτά έτη εργάστηκε στο Οικονομικό Τμήμα της εταιρίας Intralot International Ltd, μέλος της Intralot Group, ενώ είχε ανάλογη παρουσία στις εταιρείες Vermantia Media Group, EF Easy Finance, μέλος της Societe Generale Group και ΜΓΚ Οικοδομική.

Παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με τον χώρο της μόδας, τόσο μέσα από τις Δημόσιες Σχέσεις, όσο και στο χώρο του μόντελινγκ, εκπροσωπώντας την Κύπρο σε διεθνή διαγωνισμό. Την διετία 2019 – 2021 διετέλεσε παρουσιάστρια εκπομπών στα διαδικτυακά κανάλια Cyprus Fashion TV και AAS TV .

Από το 2013 υποστήριξε ενεργά την πορεία του ΕΛΑΜ μέσα από την Προεδρική Υποψηφιότητα που είχε η παράταξη.  Από το 2017 έως και σήμερα εργάζεται ως Κοινοβουλευτικός Συνεργάτης του ΕΛΑΜ.

Έχει αποκτήσει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά που αφορούν Εκφώνησης και Ομιλίας, LCCI Accounting, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Είναι παντρεμένη από το 2016 με τον Μουσικό Παραγωγό Δημήτρη Οικονόμου.