Φιλοξενούμενος στην βραδινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης κατά την διάρκεια παρουσίασης των αποτελεσμάτων της τελευταίας δημοσκόπησης που παρουσίασε το κανάλι.

Μεταξύ άλλων, ο συναγωνιστής ανέλυσε γιατί αποτελεί χαμένη ψήφο, οποιαδήποτε ψήφος ΔΕΝ πάει στο ΕΛΑΜ, υπενθυμίζοντας πως οι «τρεις επικρατέστεροι» υποψήφιοι, είναι όψεις του ίδιου νομίσματος, που οδήγησαν τον τόπο και τον λαό στην σημερινή κατάσταση.

Όλοι ευθύνονται, είπε, για τις κακές εξελίξεις στο Κυπριακό λόγω της εμμονής τους στην λύση Ομοσπονδίας, για την ακρίβεια, για την ασυδοσία των τραπεζών, για την απειλή που ονομάζεται μεταναστευτικό, όπως και για άλλα που ανέλυσε.

Κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το μήνυμα στις εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου 2023, ότι δεν ανέχονται και κουράστηκαν πια με αυτή την κατάσταση, το κατεστημένο και την διαφθορά. Μόνη επιλογή, συμπλήρωσε και η μόνη ψήφος που θα δώσει αυτό το μήνυμα, είναι αυτή προς το ΕΛΑΜ και τον υποψήφιο μας Χρίστο Χρίστου.

Κατέληξε λέγοντας πως το ΕΛΑΜ άλλαξε τον πολιτικό χάρτη στην Κύπρο και αυτό θα συνεχίσει, όπως θα συνεχίσει και τον πολιτικό του αγώνα και μετά τις εκλογές.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του Λίνου Παπαγιάννη.