Δεν ήταν καθόλου τυχαίο που στην ψεσινή προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του ΕΛΑΜ και υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου η αίθουσα ήταν κατάμεστη.

Κάτοικοι της Κοκκινοτριμιθιάς και της ευρύτερης περιοχής συγκεντρώθηκαν ψες για να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο μας και να ανταλλάξουν απόψεις, να υποβάλουν ερωτήματα και να τύχουν ενημέρωσης, αφού λόγω της λειτουργίας του «Κέντρου Φιλοξενίας Πουρνάρα» στην περιοχή με παράνομους μετανάστες, έχουν δημιουργηθεί πολλά και σοβαρότατα προβλήματα και έχουν σημειωθεί ουκ ολίγα σοβαρά αδικήματα από τους λαθρομετανάστες.

Το ΕΛΑΜ και ο ίδιος ο Χρίστος Χρίστου έχουν επισκεφθεί δεκάδες φορές ειδικά αυτή την περιοχή όπως και άλλες, Παγκύπρια, οι οποίες έχουν γκετοποιηθεί από τους παράνομους μετανάστες.

Το ΕΛΑΜ ανέδειξε το μεταναστευτικό πρόβλημα στην Κύπρο και προειδοποιούσε για την σημερινή εξέλιξη εδώ και χρόνια, όταν όλοι οι άλλοι, μας αποκαλούσαν «ρατσιστές και ξενοφοβικούς».

Ο Πρόεδρος της ειδικής Επιτροπής για το Μεταναστευτικό και το Δημογραφικό της βουλής, βουλευτής Λίνος Παπαγιάννης, ενημέρωσε όλους και όλες για το τι έγινε μέχρι σήμερα για το θέμα αυτό, και οι κάτοικοι, που γνώριζαν βέβαια πολλές από τις ενέργειες, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους προς το ΕΛΑΜ.

Την προεκλογική μας συγκέντρωση χαιρέτισε ο Κοινοτάρχης Κοκκινοτριμιθιάς Χριστάκης Μελετιές ο οποίος ευχαρίστησε το ΕΛΑΜ για ΟΛΑ ΟΣΑ έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Επαρχιακός ΕΛΑΜ Λευκωσίας Γιώργος Τοούλας ο οποίος διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι η Παράταξη μας θα συνεχίσει να τους στηρίζει.

Τον Πρόεδρο μας προλόγισε ο εκπρόσωπος τύπου Γεάδης Γεάδη, ο οποίος υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους όλες τις ενέργειες στις οποίες προέβη τα τελευταία χρόνια εναντίον της λαθρομετανάστευσης και υπέρ των κατοίκων, τόσο το ΕΛΑΜ, όσο και ο ίδιος ο Χρίστος Χρίστου.

Τόσο κατά την άφιξη του στον χώρο όσο και κατά την διάρκεια της ομιλίας του Χρίστου Χρίστου, ο κόσμος τον χειροκρότησε και εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις ενέργειες μας.

Δεν θα πάψουμε να σας στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα, διαβεβαίωσε τους κατοίκους ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ.

Ο Χρίστος Χρίστου ανέλυσε το προεκλογικό του πρόγραμμα στο κοινό, ενημερώνοντας όλους και όλες κυρίως για ποια μέτρα εισηγήθηκε ΜΟΝΟ το ΕΛΑΜ για άμεση αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος και το σχέδιο δράσης μας, όσον αφορά το θέμα, στο προσεχές μέλλον.