Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΡΙΚ, ο βουλευτής της Παράταξης μας Λίνος Παπαγιάννης, ξεκαθάρισε ότι την ευθύνη για την μείωση στην τιμή των καυσίμων φέρει άμεσα η κυβέρνηση. Η  βουλή, είπε, δεν μπορεί να ψηφίζει συνεχώς νόμους χάριν ψήφισης, αλλά διάφοροι οργανωμένοι φορείς να έχουν στήσει καρτέλ, να κάνουν ό,τι θέλουν, να αισχροκερδούν και οι πολίτες να μην βλέπουν ουσιαστικές και διαρκείς μειώσεις στις τιμές.

Τόνισε επίσης πως επιτέλους το κράτος πρέπει να λάβει μέτρα, να μειώσει τιμές και να δώσει κίνητρα, έτσι ώστε να μην καταφεύγουν στα κατεχόμενα χιλιάδες συμπατριώτες μας για να προμηθευτούν καύσιμα. Η ανοχή και η αδιαφορία της κυβέρνησης, είπε, συντηρούν και ενισχύουν τον κατακτητή.

Σε ερώτηση για το μείζον θέμα του Μεταναστευτικού, ο Λίνος Παπαγιάννης απάντησε ότι είναι καιρός για πράξεις από την κυβέρνηση. Εισηγηθήκαμε πολλά, θα επιμείνουμε, αλλά δεν οδηγούμαστε πουθενά όσο η Κυπριακή Δημοκρατία δεν προχωρεί σε τολμηρά μέτρα. Η Κύπρος, είπε, βρίσκεται στην πρώτη θέση αιτητών ασύλου στην Ευρωπαϊκή ένωση.

(όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης)