Καλεσμένος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου.

Κληθείς, μεταξύ άλλων, να σχολιάσει τα προβλήματα στον χώρο της Παιδείας, ανέφερε: «Το σύστημα της Παιδείας χρειάζεται βελτίωση. Να δοθεί από την πολιτεία, κόμματα, άλλα οργανωμένα σύνολα και γονείς, η απαραίτητη προσοχή και να «κτίσουμε» πιο σωστή παιδεία. Εμάς μας αρέσει ο πολίτης και οι μαθητές μας να έχουν κριτική σκέψη».

Ο Χρίστος Χρίστου επανέλαβε πως το ΕΛΑΜ δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα αποτελέσει ποτέ δεκανίκι της κυβέρνησης ή του ΔΗΣΥ. Όλα αυτά τα λέει το ΑΚΕΛ, είπε, η δράση και η πολιτική μας, διαψεύδουν από μόνες τους αυτόν τον μύθο. Δεκανίκι των πιο πάνω είναι το ΑΚΕΛ και άλλα κόμματα, πρόσθεσε, και όχι εμείς ως ΕΛΑΜ.

Ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι η συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση δεν είναι αυτοσκοπός για το ΕΛΑΜ, για μας προτεραιότητα είναι το συμφέρον της χώρας μας πρωτίστως, και των πολιτών της, και να λάβουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως Παράταξη την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Ο Χρίστος Χρίστου απάντησε και σε ερωτήσεις αναφορικά με την ακρίβεια, το Μεταναστευτικό και άλλα, δίνοντας πρακτικές λύσεις και εισηγήσεις για αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας σήμερα.

Παρακολουθήστε όλες τις δηλώσεις στην συνέντευξη, στο βίντεο της ανάρτησης.