Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου έδωσε το παρών της σήμερα στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των οδηγών ταξί κατά τη στάση εργασίας τους στο Διεθνές Αερολιμένα Λάρνακας. Πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή μέχρι την αναστολή της απεργίας στο πλευρό των οδηγών ταξί, την ίδια ώρα που όλα τα υπόλοιπα κόμματα αδιαφόρησαν επιδεικτικά.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία του ΕΛΑΜ βρέθηκε και στην έκτακτη συνεδρία των οδηγών ταξί με τους υπευθύνους της Hermes όπου τέθηκε το αίτημα της μετακίνησης των shuttle buses σε χώρο που είναι άδειος αφού δεν χρησιμοποιείται από τα λεωφορεία, υποστηρίζοντας πως όταν τα shuttle buses μεταφερθούν εκεί τότε θα λυθούν τα υφιστάμενα προβλήματα για τα ταξί, και θα αντιμετωπιστεί η μεγάλη συμφόρηση που παρατηρείται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μετά από την επικοινωνία της Υπουργού και τη συνάντηση που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα, η επ’ αόριστον απεργία ανεστάλη. Οι οδηγοί ταξί όμως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία εάν και εφ’όσον δεν υπάρξει πρόοδος.

Το Κίνημά μας δηλώνει σε κάθε περίπτωση πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει. Κανένας συμπατριώτης μας να μην αδικείται για χάριν των μεγάλων συμφερόντων!