Δεκάδες Συναγωνιστές και Υποστηρικτές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρευρέθηκαν την Τετάρτη στα Πολιτικά Γραφεία Λάρνακας όπου έδωσε το παρόν του ο Βουλευτής Αμμοχώστου, Λίνος Παπαγιάννης.

Αρχικά, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Επαρχιακός Γραμματέας Λάρνακας του Κινήματος, Βαλεντίνος Αλαμάγκος, όπου παράλληλα ανακοίνωσε τις επερχόμενες εκδηλώσεις και δράσεις της πόλης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, Σωτήρης Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολυποίκιλη δράση του Κινήματος μας στο Δήμο Λάρνακας.

Τέλος, το λόγο πήρε ο βουλευτής Αμμοχώστου, Λίνος Παπαγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στις σημαντικότερες δράσεις του Κινήματος μας από τον Μάιο μέχρι σήμερα και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στους παρευρισκομένους οι οποιοί του απήυθηναν ερωτήσεις.

Γενικό συμπέρασμα είναι το γεγονός πως το Εθνικιστικό Κίνημα έστω και με 2 βουλευτές έκανε πολύ περισσότερα από άλλα κόμματα με μεγαλύτερη εκπροσώπηση και μάλιστα περισσότερων θητειών. Επίσης, θετική εντύπωση έκανε το γεγονός για την ποικιλομορφία των θεμάτων που ασχολείται το Κίνημά μας κάτι που δείχνει πως σε καμία περίπτωση το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) δεν είναι μονοθεματικό, αντιθέτως έχει θέσεις και απόψεις για όλα τα φλέγοντα κοινωνικά και εθνικά ζητήματα.