Πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές και ξαφνικά η Κυβέρνηση που έφερε το κούρεμα, που έφερε την ανισορροπία στους μισθούς που αδίκησε τους καταθέτες. που έκανε τα όνειρα των νέων σμπαράλια συμπεριφέρεται με τρόπο λες και ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Όλα καλά, όλα ανθηρά. Μια φράση που έμεινε στην ιστορία την εποχή του παλιού καλού κινηματογράφου. Όλα καλά, όλα ανθηρά μια φράση που φαίνεται ότι χρησιμοποιεί αυτή η Κυβέρνηση για να μας πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς λες και δεν βλέπουμε τι συμβαίνει παρά έξω.

Πήγε ο καιρός που ο κόσμος έβλεπε τις ειδήσεις και ότι του σέρβιραν το έτρωγε. Οι εποχές άλλαξαν, ευτυχώς και η κοινή γνώμη έχει την δύναμη και αφουγκράζεται τα όσα συμβαίνουν γύρω της γιαυτό και το Υπουργός Οικονομικών είναι καιρός να σταματήσει να μας πουλά το παραμύθι ότι η Κύπρος έγινε χώρα των επενδύσεων. Εξάλλου, εδώ και καιρό όλο για επενδυτές ακούμε, αλλά όταν κοιτάμε τις τσέπες μας καταλαβαίνουμε ότι παραμένουν άδειες, ενώ το καλάθι της νοικοκύρας όχι μόνο δεν γεμίζει, αλλά για να γεμίσει χρειάζονται πολλά μα πολλά μεροκάματα.

Για την ιστορία αναφέρω ότι την περιβόητη αυτή φράση την είπε ο Κώστας Βουτσάς στον Νίκο Ρίζο.

Ανδρέας Θεοφυλάκτου

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου ΕΛΑΜ